Servicenummer: 040-2541674
info@koffie-machine-reparatie.nl

Als bedrijf machines repareren

Gedreven door koffie...

Ieder bedrijf wilt op een gegeven moment meer klanten. Een logisch gevolg is dat je dan jouw aanbod van reparaties gaat uitbreiden.

Voor U als bedrijf heeft het Koffie-machine-reparatie netwerk twee unieke voor u winstgevende concepten. Heeft U zelf geen faciliteiten en/of mogelijkheden om zich bezig te houden met reparatie en onderhoud van koffiemachines maar u wilt wel graag die extra omzet maken? Dan kunt u zich aanmelden bij het netwerk om extra klanten te genereren en de werkzaamheden extern laten uitvoeren. Het tweede concept is extra omzet halen uit het zelf repareren en onderhouden in ons netwerk of een combinatie van beide…

Omdat wij ons netwerk graag ook binnen Nederland willen uitbreiden, is het Koffie-Machine-ReparatiePro netwerk ontstaan. Wij leveren klanten en via onze kennis, ondersteuning en promotie worden de koffiemachines van deze klanten gemaakt. Een snelle, simpele en effectieve manier om meer klanten te genereren. Een win-win formule voor u en de consument.

Bent u geïnteresseerd om zelf reparaties uit te gaan voeren of uw bestaande klantenbestand snel uit te breiden, bieden wij het ReparatiePro netwerk aan waarin wij u op technisch en commercieel gebied snel verder helpen.Ben je nou geïnteresseerd om lid te worden van ons Pro netwerk? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand contactformulier.