Servicenummer: 040-2541674
info@koffie-machine-reparatie.nl

Kapotte koffiemachine.

Gedreven door koffie...

Gemiddeld genomen worden er per dag, in Nederland, ruim 2,4 kopjes koffie gedronken. Een van de voornaamste redenen om koffie te drinken is om wakker te worden dankzij de cafeïne die in koffie zit. Maar een andere reden, jezelf opwarmen door middel van het drinken van koffie, is ook een geldige reden. Of we in de toekomst meer of minder koffie gaan drinken is niet te voorspellen maar het drinken van kwaliteitskoffie gaat wel in opkomst komen.

Om aan het gemiddelde koppen koffie per dag te komen, is het van belang dat je een goedwerkende koffiemachine hebt. Maar wat nou als je machine het op een ochtend begeeft, juist een belangrijke ochtend wanneer jij je koffie het hardst nodig hebt. Op internet zoek je vaak op de storingscode en probeer je hem zelf te resetten. Hoewel dit een oplossing kan zijn, komt ook geregeld voor dat je koffiemachine echt kapot is. Dan is de keuze, koop je een nieuwe koffiemachine of laat je deze repareren?

Een kapotte koffiemachine kan gemakkelijk te voorkomen zijn. Regelmatig je koffiemachine onderhouden is noodzakelijk, denk hierbij aan het ontkalken maar ook het reinigen van de rubberen en plastic o-ringen. Gebruik hiervoor de producten die voor het ontkalken of reinigen geproduceerd zijn. Een veel voorkomende fout is het gebruik van azijn voor het reinigen, maar omdat er in azijn zuur zit, worden de rubberen en plastic o-ringen aangetast. Als gevolg hiervan kunnen er scheurtjes ontstaan in deze ringen.

Wanneer je je koffiemachine wilt laten repareren, is het verleidelijk om de dealer op te bellen omdat je dan de zekerheid hebt dat je koffiemachine gerepareerd wordt met materialen die voor de ontwikkeling van je koffiemachine gebruikt zijn. Gekeken naar de kosten zou het natuurlijk gek zijn om voor de dealer te kiezen, vaak zijn de voorrijkosten alleen al €100,- en dan duurt het ook nog eens een paar dagen voordat de koffiemachine gemaakt is.

Wil je niet zoveel geld kwijt aan de voorrijkosten, maar wel dat je koffiemachine snel gerepareerd is? Dan is Koffie-Machine-Reparatie een oplossing. Met een dealernetwerk verspreid door Nederland, is het mogelijk dat er ook een dealer bij jou in de buurt zit. Koffie-Machine-Reparatie biedt voor een voordelige prijs de reparatie van je koffiemachine aan, zodat je weer kan genieten van je dagelijkse kop koffie. Om te voorkomen dat je koffiemachine nog een keer gerepareerd moet worden, biedt Koffie-Machine-Reparatie aan om jouw koffiemachine ook van een onderhoudsbeurt te voorzien. Tijdens deze onderhoudsbeurt komen de volgende dingen aan bod: nakijken en schoonmaken van de koffiemachine, het vervangen van alle siliconen o-ringen, de pompdruk wordt gemeten, de temperatuur van de boiler wordt gemeten, er is een controle op lekkage, een optische inspectie en het apparaat wordt gesmeerd.

Wil je meer informatie over het repareren van koffiemachines of wil je een onderhoudsbeurt voor jouw koffiemachine? Neem dan contact met ons op via email, telefoon of vul het contact formulier in.