Servicenummer: 040-2541674
info@koffie-machine-reparatie.nl

Geef je kapotte koffiemachine een tweede leven!

Gedreven door koffie...

SIRE richt zich dit jaar op duurzaamheid door kapotte spullen een tweede leven te gunnen. Het lijkt tegenwoordig wel een gewoonte om aan zogenaamde kapitaalvernietiging te doen. Zodra een product kapot is, deze weggooien en meteen een nieuwe kopen, zelfs wanneer een product nog gemaakt kan worden.

Waar bijna 60% van de Nederlanders het zonde vind om producten weg te gooien, is de barrière te hoog om een bepaald product zelf te repareren. Een ander struikelblok zijn de hoge kosten die veel reparateurs vaak rekenen. Vaak hangt het ook af van de waarde van het product of men het wilt laten repareren, dit gebeurt vaak wanneer het product meer dan 100 euro waard is.

Daarnaast is er nog een verschil in het type product wat wel of niet gerepareerd wordt. Kleding, speelgoed, strijkijzers, koffers en koffiezetapparaten worden het snelst weggegooid terwijl fietsen, laptops, naaimachines of telefoons juist wel gerepareerd worden.

Omdat producten zo achteloos weggegooid worden, lijkt het wel alsof we de waarde van producten zijn vergeten. Naast het vergeten van waarde, is het ook een kwestie van gemak en dat terwijl het zelf repareren van iets juist voldoening geeft. Het repareren van iets is ook goed voor je portemonnee, want een nieuw iets kopen is juist duurder dan het repareren en het pakt positief uit voor het milieu.

Koffie-Machine-Reparatie is het volledig met de visie van SIRE eens. Omdat de kosten zo hoog oplopen wanneer je het via een reparateur moet repareren, is het inderdaad aantrekkelijker om een nieuwe koffiemachine te kopen. Koffie-Machine-Reparatie is van mening dat het repareren van een koffiemachine op een betaalbare prijs moet blijven, of je het zelf wilt doen of dat je het wilt laten repareren voor een betaalbare prijs. Dat is waar wij voor staan, betaalbare reparaties zodat jij langer van je koffiemachine kan genieten!